Team

Naam: Jacques Bedaux

Functie: Secretaris

Opleiding:

Locatie(s): N.v.t.

Motivatie: Sinds april 2019 ben ik secretaris van het stichtingsbestuur. Toen mij deze bestuursfunctie werd aangeboden hoefde ik niet lang te aarzelen: de stichting doet erg goed werk om de kansenongelijkheid in het onderwijs weg te nemen, en daar sta ik volledig achter. 

Naam: Wim van Werkhoven

Functie: Bestuurslid

Opleiding: Sociale pedagogiek

Locatie(s): N.v.t.

Motivatie: Wim begon als onderwijzer en werd later directeur van een basisschool. Na een avondstudie MO-A sociale Padagogiek behaalde hij zijn doctoraal Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Naast zijn werk als orthopedagoog bij het Pedologisch Instituut in Den Haag was hij docent/onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. In 1993 verscheen zijn dissertatie onder de titel ‘Afstemming tussen leraar en leerling in taaksituaties’.

Naam: Mohammed El Houfi

Functie: Bestuurslid

Opleiding: Wiskunde

Locatie(s): N.v.t.

Motivatie: Mohammed voltooide in Marokko zijn VWO en studeerde daarna aan de universiteit van Tétouan. Na twee jaar immigreerde hij naar Groningen. Na verschillende functies in het bedrijfsleven volgde hij de opleiding leraar wiskunde. Na het behalen van zijn Bachelor was hij op verschillende scholen werkzaam als leraar wiskunde in het voortgezet onderwijs. Thans volgt hij de opleiding Master wiskunde.

Naam: Ouassima

Functie: Begeleider

Opleiding: Pedagogische Wetenschappen

Locatie(s): Almere

Motivatie: Sinds groep 3 wist ik het al zeker wanneer ik naar mijn juffrouw staarde die les gaf. Later wil ik ook onder meer voor de klas staan! Ik fantaseerde hoe ik met een warme mok thee en krijt voor het schoolbord stond om mijn klasje wegwijs te maken in de wereld van rekenen, taal en spelling. Deze droom is werkelijkheid geworden. Onderwijs is voor iedereen, dus ook voor jou! Graag begeleid ik je daarom samen met een team aan top collega’ s in Almere. Wees welkom!

Naam: Salsabil

Functie: Begeleider

Opleiding: 

Locatie(s): Zeist

Motivatie: Stichting Leren Voor de Toekomst is opgezet door mijn broer en al vrij snel mocht ook ik mijn steentje bijdragen aan dit initiatief. Dat doe ik nu dus al een aantal jaar met heel veel plezier. Wat ik nou zo leuk vind aan de begeleiding die ik mag bieden in Zeist, is dat het verder gaat dan alleen het helpen met schoolwerk, maar dat ik ook echt een mogelijkheid krijg om een band op te bouwen met de leerlingen. Hierdoor zie ik niet alleen de ontwikkelingen die worden gemaakt op schoolgebied, maar ook de persoonlijke ontwikkelingen die zij maken: volwassen worden. Niet alleen leren zij van mij, maar ik ook van hen. En samen vormen wij de toekomst.