Almere

Meld je aan voor huiswerkbegeleiding in Almere

Zou jij graag hulp willen bij het maken van je huiswerk? Meld je aan met het onderstaande formulier. 

In Almere komen we met Stichting Leren voor de Toekomst bij elkaar op de Baken Trinitas, Sas van Gentlaan 6, op zondagen van 10u tot 14u.

Je kunt bij ons al huiswerkbegeleiding krijgen voor €40 per maand. Ben je in het bezit van een stadspas, ooievaarspas of U-pas? Dan is het mogelijk dat de lessen tegen een gereduceerd tarief gevolgd kunnen worden. Geef het hieronder aan.

  Heb je een stadspas/U-pas?
  JaNee

  Je begeleiders

  Ouassima

  Hoi ik ben Ouassima. Ik ben 20 jaar en studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit. Sinds groep 3 wist ik het al zeker wanneer ik naar mijn juffrouw staarde die les gaf. Later wil ik ook onder meer voor de klas staan! Ik fantaseerde hoe ik met een warme mok thee en krijt voor het schoolbord stond om mijn klasje wegwijs te maken in de wereld van rekenen, taal en spelling. Deze droom is werkelijkheid geworden. Onderwijs is voor iedereen, dus ook voor jou! Graag begeleid ik je daarom samen met een team aan top collega’ s in Almere. Wees welkom!

  Ilias

  Mijn naam is Ilias Zatoutti en ik ben 19 jaar. Momenteel volg ik de opleiding sociaal juridische dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik geef huiswerkbegeleiding, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen op de juiste manier begeleid worden in hun loopbaan. Het is immers een belangrijke periode in hun leven. Ook heb ik het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken. Ik geef les in Almere!

  Locatie

  Baken Trinitas

  Adres

  Sas van Gentlaan 6
  1324 CT, Almere

  Wanneer?

  Elke zondag

  Tijd

  10:00 – 14:00 

  Contact

  Stichting Leren voor de Toekomst
  Savannahweg 60
  3542 AW Utrecht
  Nederland