Archief

Topconferentie Nederland maakt impact 2022

Darine was één van de sprekers op de topconferentie van Nederland Maakt Impact 2022.

Hij vertelde over zijn leven en hoe de visie achter Leren voor de Toekomst is ontstaan: wat ooit begonnen is als een marktplaats advertentie is inmiddels een organisatie die al ruim 20.000 leerlingen door heel het land heeft bereikt!

Darine geeft bijles aan jongeren die 't thuis niet breed hebben

Op zijn negentiende bood hij zichzelf via Marktplaats aan als goedkope huiswerk begeleider. Drie jaar later staat Darine El Houfi aan het hoofd van zijn huiswerkinstituut De Toekomst, waar hij huiswerkbegeleiding biedt…

Darine (22) traint niet-westerse scholieren voor hun eindexamen: ‘Ik wil hun rolmodel zijn, hun grote broer’

Voor ouders van niet-westerse leerlingen zijn eindexamentrainingen vaak te duur. VU-student Darine el Houfi (22) geeft ze goedkoop bijles. In een moeite door…

Voor dure huiswerkbegeleiding heeft niet iedereen geld

Het begon met simpele een advertentie op Marktplaats waarin de 21-jarige student bedrijfskunde Darine el Houfi zich aanbood om leerlingen te begeleiden met hun huiswerk.

Leren voor de Toekomst bij NPO programma: Sander en de kloof

Sander Schimmelpenninck heeft een zesluik op NPO over de kloof tussen arm en rijk. De ongelijkheid in het onderwijs was een van de thema’s. Darine vertelt over zijn eigen ervaring en hoe de oprichting van de stichting bijdraagt aan deze ongelijkheid.

Geen geld voor bijles? Darine heeft de oplossing | NOS

De Toekomst bestaat uit een jong team die hart en oog hebben voor de kinderen die zij begeleiden. Professionals die zich bezig houden met de ontwikkeling van zowel ouder als kind.

'Hoezo kan Willem wél naar het gymnasium en Mo niet?'

Darine El Houfi (20) uit Zeist vindt dat geld geen probleem mag zijn om iets te bereiken in het leven. Daarom startte hij laagdrempelige huiswerkbegeleiding voor de kinderen uit zijn wijk, Vollenhove.

20 jarige bijlesdocent Darine maakt de wereld een stuk mooier

Misschien heb je hem in je tijdlijn voorbij zien komen, maar misschien ook niet. De 20-jarige Darine die bijles geeft aan kinderen wiens ouders dat eigenlijk niet kunnen betalen.

Darine (21) start huiswerkbegeleidingstraject voor minimagezinnen in Noord

De 21-jarige Darine el Houfi heeft een missie: zoveel mogelijk jongeren helpen met school met zijn initiatief De Toekomst.

31610290312

Mail ons met je vraag