Den Haag

Meld je aan voor huiswerkbegeleiding in Den Haag

Zou jij graag hulp willen bij het maken van je huiswerk? Meld je aan met het onderstaande formulier.

In Den Haag komen we met Stichting Leren voor de Toekomst bij elkaar in Trefpunt Vliethage, Rijswijkseweg 252, op zondagen van 13u tot 15u.

Je kunt bij ons al huiswerkbegeleiding krijgen voor €40 per maand. Ben je in het bezit van een stadspas, ooievaarspas of U-pas? Dan is het mogelijk dat de lessen tegen een gereduceerd tarief gevolgd kunnen worden. Geef het hieronder aan.

  Heb je een stadspas/U-pas?
  JaNee

  Je begeleiders

  Houda

  Hoi, ik heet Houda en ik studeer Internationale Relaties en Organisaties op LU. Op mijn 15e begon ik vrijwillig bijles te geven aan meisjes in mijn omgeving die er behoefte aan hadden. Inmiddels ben ik 19 en neem ik deel aan het team SLVT om een grotere doelgroep te kunnen bereiken. Het bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren door middel van het bevorderen van schoolcapaciteiten is in mijn ogen goud waard. Hiernaast is het hechten van banden met leerlingen wat mij elke week weer opnieuw inspireert! Kom je eens langs in Den Haag?

  Samra

  Hi! Mijn naam is Samra Benhamouch, ik ben 21 jaar oud en studeer Bestuurskunde & Overheidsmanagement op het HBO. Ik geef op de woensdagmiddag en zondagochtend huiswerkbegeleiding in Den Haag namens stichting Leren voor de Toekomst. Dit doe ik met veel plezier en dankbaarheid! Ik vond het een heel mooi initiatief van Darine en een goed voorbeeld voor de jeugd. Daarom wilde ik graag een bijdrage leveren zodat er ook in mijn stad aandacht besteed kon worden aan het motiveren en begeleiden van jongeren tijdens hun schoolcarrière.

  Wanneer?

  Elke zondag

  Tijd

  13:00 – 15:00

  Locatie

  Trefpunt Vliethage

  Adres

  Rijswijkseweg 252
  2516 EN, Den Haag

  Contact

  Stichting Leren voor de Toekomst
  Savannahweg 60
  3542 AW Utrecht
  Nederland