Examentrainer bij Leren voor de Toekomst

Even wat over ons… Wij, van Leren voor de Toekomst, strijden tegen kansenongelijkheid in het onderwijs. Om iedereen een gelijke kans te geven, bieden wij dit jaar eindexamentrainingen voor verschillende vakken en niveaus. In samenwerking met verschillende scholen en overheidsinstanties bieden wij examentrainingen aan, voor kinderen die het normaliter niet kunnen betalen.

 

Vorig jaar hebben wij meer dan 1500 leerlingen aan hun diploma geholpen. Naast het feit dat je een leuke bijbaan krijgt, doe je enorm dankbaar werk. Er gaat niks boven blije leerlingen die je het gevoel geeft dat hun toekomst ertoe doet. Persoonlijke aandacht en kwalitatieve trainingen zijn de basis van het succes!

Heb jij je havo- of vwo-diploma op zak, ben je docent in opleiding, of vakdocent? Kan jij als geen ander examenstof uitleggen? Wil jij kinderen helpen richting het behalen van hun eindexamen? Kom dan in de krokus- of meivakantie eindexamentrainingen geven bij Leren voor de Toekomst in regio Amsterdam. Ook na deze datum heb je de mogelijkheid om bij ons examentrainingen te geven!

Wat bieden wij?

Wat verwachten we van jou

Heb je nog vragen?
Mail of stuur een appje!

contact@lerenvoordetoekomst.nl

+31 (0)6 – 102 903 12

31610290312

Mail ons met je vraag