Juridische Disclaimer

Het doel van deze website:
Stichting Leren voor de Toekomst publiceert content op deze website met als enig doel bezoekers gratis toegang te geven tot informatie.

Authenticiteit en nauwkeurigheid van informatie:
Stichting Leren voor de Toekomst aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website en is niet aansprakelijk voor de juistheid of authenticiteit van deze inhoud na de datum van publicatie.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:
Stichting Leren voor de Toekomst aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor acties die beginnen als gevolg van de vrije toegang tot informatie die deze website biedt, en neemt geen verantwoordelijkheid of aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die uit deze acties kan voortvloeien. Stichting Leren voor de Toekomst accepteert geen verantwoordelijkheid voor of onderschrijven van de inhoud van websites waarnaar de Stichting Leren voor de Toekomst  -website linkt. Stichting Leren voor de Toekomst aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor materiaal waarnaar wordt verwezen op de Stichting Leren voor de Toekomst -website van of andere websites of web gebaseerde informatiebronnen.

De verantwoordelijkheid van de gebruiker:
Alle personen die toegang hebben tot deze website hebben de verantwoordelijkheid om de relevantie en juistheid van de informatie op deze website te verifiëren voor het strikte doel van. Stichting Leren voor de Toekomst behoudt zich het recht voor om elke actie te ondernemen die zij geschikt acht tegen een persoon of groep die actie onderneemt, met opzet of anderszins, waarvan Stichting Leren voor de Toekomst denkt dat deze website of de informatie op deze website kan bedreigen of ondermijnen.

31610290312

Mail ons met je vraag