Leidsche Rijn

Meld je aan voor huiswerkbegeleiding in Leidsche Rijn

Zou jij graag hulp willen bij het maken van je huiswerk of bijles willen? Meld je aan met het onderstaande formulier.

In Leidsche Rijn komen we met Stichting Leren voor de Toekomst bij elkaar in de bibliotheek van Leidsche Rijn, Brusselplein 2. Op zondagen krijgt het primair onderwijs bijles van 10:00 – 12:00 en het voortgezet onderwijs bijles van 12:00-14:00.

Je kunt bij ons al huiswerkbegeleiding krijgen vanaf €40 per maand. Ben je in het bezit van een stadspas, ooievaarspas of U-pas? Dan is het mogelijk dat de lessen tegen een gereduceerd tarief gevolgd kunnen worden. Indien u geen U-pas heeft en niet de financiële middelen, kunt u gebruik maken van andere kortingen. Voor meer vragen bel of mail ons.


  Hoe heb je over Stichting Leren voor de Toekomst gehoord?

  Heb je een stadspas, ooievaarspas, Rotterdampas of U-pas?
  JaNee

  Wanneer?

  Elke zondag

  Tijd

  10:00 – 14:00

  Locatie

  Bibliotheek Leidsche Rijn

  Adres

  Brusselplein 2
  3541 CJ, Utrecht

  Souad Elammouri – Locatie leidster

  Mijn naam is Souad. Ik woon in Amsterdam en studeer aan de Hogeschool school van Amsterdam. Ik zit nu in mijne tweede leerjaar in de opleiding tot Leraar Biologie.

  Ik werk nu al een jaar lang met veel plezier bij Leren voor de toekomst. Hier voor was ik zelf een leerling en mocht ik stage lopen bij de stichting. Dit gaf mij veel inzicht in de samenleving en heeft me veel geholpen in mijn studiekeuze. Nu voer ik diverse taken uit zoals leerlingen begeleiden, examentraining geven en surveilleren.

  Sinds kort heb ik een nieuwe functie gekregen en dat is locatie leider zijn van de locatie Leidsche Rijn. Dit doe ik met veel passie en liefde. Zelf wil ik graag een steentje bijdragen om kans ongelijkheid tegen te gaan en leren voor de toekomst geeft mij de gelegenheid hiervoor. Naast het verschil willen maken in het onderwijs als docent, wil ik dat ook graag daar buiten kunnen doen. Mijn motivatie om dit te blijven doen zijn natuurlijk de leerlingen. Elke leerling heeft recht om zich te ontwikkelen en ook op gelijken kansen, ongeacht hun situatie of achtergrond.

  31610290312

  Mail ons met je vraag