Team

Jacques | Bestuur

Jacques Bedaux, gepensioneerd wiskundedocent aan het Bonifatiuscollege in Utrecht, en universitair docent aan de faculteit Biologie van de Vrije Universiteit. Sinds april 2019 ben ik secretaris van het stichtingsbestuur. Toen mij deze bestuursfunctie werd aangeboden hoefde ik niet lang te aarzelen: de stichting doet erg goed werk om de kansenongelijkheid in het onderwijs weg te nemen, en daar sta ik volledig achter.

Bas | Bestuur

Penningmeester, ontwikkelaar CRM, opleider bedrijfsinformatica. Coacht vanuit missie.

Wim | Bestuur

Wim van Werkhoven (1946) begon als onderwijzer en werd later directeur van een basisschool. Na een avondstudie MO-A sociale Padagogiek behaalde hij zijn doctoraal Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Naast zijn werk als orthopedagoog bij het Pedologisch Instituut in Den Haag was hij docent/onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. In 1993 verscheen zijn dissertatie onder de titel ‘Afstemming tussen leraar en leerling in taaksituaties’.

Mohammed | Bestuur

Mohammed El Houfi (1969) voltooide in Marokko zijn VWO en studeerde daarna aan de universiteit van Tétouan. Na twee jaar immigreerde hij naar Groningen. Helaas werd hij uitgeloot voor de opleiding Geneeskunde. Na verschillende functies in het bedrijfsleven volgde hij de opleiding leraar wiskunde. Na het behalen van zijn Bachelor was hij op verschillende scholen werkzaam als leraar wiskunde in het voortgezet onderwijs. Thans volgt hij de opleiding Master wiskunde.

Sabrine | Management

Hi! Ik ben Sabrine en afgestudeerd leerkracht basisonderwijs. Momenteel ben ik bezig met een master ‘pedagogische wetenschappen’, om zo mijn kennis op het gebied van lesgeven en gedrag te verbreden. Ik ben inmiddels al een jaar actief binnen het Management team en regel de ledenadministratie, het mailverkeer en de planning van de begeleiders en lessen. Daarnaast geef ik iedere zondag les in Overvecht. Hopelijk tot ziens!

Paul | Management

Hoi allemaal! Ik ben Paul, sinds oktober 2019 werkzaam voor de Stichting. Na mijn bachelor Bedrijfskunde ben ik nu bezig met mij Master Business Strategy. Ik ben op zondag locatieleider in Kanaleneiland en daarnaast zit ik met Darine en Sabrine in het management team. Het is een bijzonder grote eer om voor een organisatie te werken die zoveel tijd en energie steekt in de ontwikkeling van iedereen die daar behoefte aan heeft. Houdt ons vooral in de gaten want dit is pas het begin!

Ahmed | Management

Hi ik ben Ahmed en sinds 2020 ben ik financieel adviseur van St. Leren voor de Toekomst. Daarnaast ben ik ook regiomanager van West-Nederland. Ik studeer fiscale economie en ben momenteel bezig met mijn masterscriptie. Ik sta af en toe voor de klas en ik ben vaak aanwezig op kantoor. Wie weet zien we elkaar snel!

Ouassima | Almere

Hoi ik ben Ouassima. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit. Sinds groep 3 wist ik het al zeker wanneer ik naar mijn juffrouw staarde die les gaf. Later wil ik ook onder meer voor de klas staan! Ik fantaseerde hoe ik met een warme mok thee en krijt voor het schoolbord stond om mijn klasje wegwijs te maken in de wereld van rekenen, taal en spelling. Deze droom is werkelijkheid geworden. Onderwijs is voor iedereen, dus ook voor jou! Graag begeleid ik je daarom samen met een team aan top collega’ s in Almere. Wees welkom!

Ilias | Almere

Mijn naam is Ilias Zatoutti en ik ben 19 jaar. Momenteel volg ik de opleiding sociaal juridische dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik geef huiswerkbegeleiding, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen op de juiste manier begeleid worden in hun loopbaan. Het is immers een belangrijke periode in hun leven. Ook heb ik het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken. Ik geef les in Almere!

Kim | Amsterdam

Ik ben Kim, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb mijn bachelor ‘Bedrijfskunde’ behaald en in september 2019 begin ik aan mijn master ‘Marketing’. Ik geef al sinds mijn 16e bijles, maar bij de Toekomst kun je net even wat meer betekenen voor de leerlingen. In groep 8 en op de middelbare had ik zelf moeite met het maken van schoolkeuzes, nu kan ik andere leerlingen hierbij helpen. Ik maak het verschil voor de kinderen in Amsterdam!

Sarah | Amsterdam

Hoi! Mijn naam is Sarah Ettayeby en ik ben 21 jaar oud. Ik ben een tweedejaars geneeskunde studente aan de UvA. Ik vind educatie heel belangrijk, dus ik ben al vroeg op de middelbare school begonnen met bijles geven. Ik heb me aangesloten bij deze stichting, omdat ik het initiatief heel mooi vond. Bij ons is iedereen gelijk en krijgt iedereen dezelfde kansen. Dit is mijn manier om een steentje bij te dragen aan de maatschappij en zoveel mogelijk jongeren te helpen aan een goede toekomst in Amsterdam!

Samra | Den Haag

Hi! Mijn naam is Samra Benhamouch, ik ben 21 jaar oud en studeer Bestuurskunde & Overheidsmanagement op het HBO. Ik geef op de woensdagmiddag en zondagochtend huiswerkbegeleiding in Den Haag namens stichting Leren voor de Toekomst. Dit doe ik met veel plezier en dankbaarheid! Ik vond het een heel mooi initiatief van Darine en een goed voorbeeld voor de jeugd. Daarom wilde ik graag een bijdrage leveren zodat er ook in mijn stad aandacht besteed kon worden aan het motiveren en begeleiden van jongeren tijdens hun schoolcarrière.

Houda | Den Haag

Hoi, ik heet Houda en ik studeer Internationale Relaties en Organisaties op LU. Op mijn 15e begon ik vrijwillig bijles te geven aan meisjes in mijn omgeving die er behoefte aan hadden. Inmiddels ben ik 19 en neem ik deel aan het team SLVT om een grotere doelgroep te kunnen bereiken. Het bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren door middel van het bevorderen van schoolcapaciteiten is in mijn ogen goud waard. Hiernaast is het hechten van banden met leerlingen wat mij elke week weer opnieuw inspireert! Kom je eens langs in Den Haag?

Zakia | Overvecht

Mijn naam is Zakia en ik studeer Logopedie in Utrecht. Tijdens mijn opleiding kom ik veel met kinderen in aanraking. Ik vind het daarom erg leuk om met deze doelgroep aan de slag te gaan. Ik haal veel voldoening uit het helpen van anderen en heb een grote passie voor alles wat met taal te maken heeft. Bijles geven in spelling, grammatica en de vakken Nederlands, Frans en Engels vind ik dan ook het leukst! Hopelijk tot snel in Overvecht!

Eva | Zeist

Mijn naam is Eva. Ik zit momenteel in vwo 5 op KSG de Breul in Zeist en ga volgend jaar mijn examenjaar in. Als sinds het begin van deze stichting ben ik één van de begeleiders die wekelijks erbij is om de leerlingen te ondersteunen in Zeist. Ik ga elke zondag met plezier naar de bijles toe en ben heel erg blij en trots om te zien hoe grote stappen de leerlingen maken. Zelf weet ik hoe het is om op de middelbare school te zitten en belangrijke keuzes te moeten maken. Ik hoop dat ik met behulp van mijn eigen ervaringen en kennis de leerlingen op allerlei verschillende gebieden zo goed mogelijk kan helpen.

Salsabil | Zeist

Hoi! Ik ben Salsabil, op dit moment zit ik 4 gymnasium op KSG de Breul in Zeist. Stichting Leren Voor de Toekomst is opgezet door mijn broer en al vrij snel mocht ook ik mijn steentje bijdragen aan dit initiatief. Dat doe ik nu dus al 2 jaar met heel veel plezier. Wat ik nou zo leuk vind aan de begeleiding die ik mag bieden in Zeist, is dat het verder gaat dan alleen het helpen met schoolwerk, maar dat ik ook echt een mogelijkheid krijg om een band op te bouwen met de leerlingen. Hierdoor zie ik niet alleen de ontwikkelingen die worden gemaakt op schoolgebied, maar ook de persoonlijke ontwikkelingen die zij maken: volwassen worden. Niet alleen leren zij van mij, maar ik ook van hen. En samen vormen wij de toekomst.

Contact

Stichting Leren voor de Toekomst
Savannahweg 60
3542 AW Utrecht
Nederland