Team

Naam: Darine El Houfi Functie: Oprichter Opleiding: Bedrijfskunde Achtergrond: Darine is opgegroeid in Zeist. Het verschil tussen arm en rijk is hier best wel groot. Darine merkte dit vooral tijdens de middelbare school. Daar waar veel klasgenoten gebruik maakten van huiswerkbegeleiding was dat voor Darine te duur. Die pijn heeft hij omgezet in een sociale onderneming, Leren voor de Toekomst. Gelijke kansen voor leerlingen door betaalbare begeleiding is een levensmissie geworden. Tot slot heeft Darine een aantal awards gewonnen zoals de Education Award van Young Impact en is hij te zien geweest bij Sander en de Kloof.
Naam: Samra Benhamouch Functie: Officemanager Opleiding: Bestuurskunde & Overheidsmanagement Achtergrond: Samra is officemanager bij Leren voor de Toekomst. Haar werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de algemeen directeur en het managementteam bij hun werkzaamheden. Verder verricht Samra ook administratieve en organisatorische werkzaamheden en zorgt ze ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Op deze manier kunnen er landelijk zoveel mogelijk kinderen geholpen worden door ons team van Leren voor de Toekomst.

Naam: Baris Sahan

Functie: HR-Manager

Opleiding: Human Resource Management

Achtergrond: Baris is de HR-Manager bij Leren voor de Toekomst. Een belangrijke reden dat hij bij Leren voor de Toekomst aan de slag is gegaan, is omdat hij het belangrijk vindt om maatschappelijk betrokken te zijn. De visie van Leren voor de Toekomst past goed bij zijn eigen visie.

Afgelopen zomer heeft hij met zijn collega’s een nieuw organisatiebeleid geschreven, deze wordt nu in het schooljaar geïmplementeerd. Daarnaast vormt Baris een brug tussen de directie en alle personeelsleden, ideeën van de directie overlegt hij met de personeelsleden. Maar dit gebeurt ook andersom wanneer het personeel met nieuwe ideeën komt. Daarnaast zorg Baris ervoor dat al onze locaties bezet zijn met proactieve en enthousiaste begeleiders en locatieleiders.

Naam: George de Wit

Functie: Operationeel manager

Opleiding: Human Resource Management

Achtergrond: George is de Operationeel Manager van Leren voor de Toekomst. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het leiden van de dagelijkse operatie. Daarnaast is George aanspreekpunt voor onze locatieleiders. Ook heeft hij contact met scholen en zoekt hij nieuwe samenwerkingen op. George zal samen met de andere leden van het kernteam de doelstellingen van de organisatie proberen te verwezenlijken.