Team

Jacques | Bestuur

Jacques Bedaux, gepensioneerd wiskundedocent aan het Bonifatiuscollege in Utrecht, en universitair docent aan de faculteit Biologie van de Vrije Universiteit. Sinds april 2019 ben ik secretaris van het stichtingsbestuur. Toen mij deze bestuursfunctie werd aangeboden hoefde ik niet lang te aarzelen: de stichting doet erg goed werk om de kansenongelijkheid in het onderwijs weg te nemen, en daar sta ik volledig achter.

Bas | Bestuur

Penningmeester, ontwikkelaar CRM, opleider bedrijfsinformatica. Coacht vanuit missie.

Wim | Bestuur

Wim van Werkhoven (1946) begon als onderwijzer en werd later directeur van een basisschool. Na een avondstudie MO-A sociale Padagogiek behaalde hij zijn doctoraal Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Naast zijn werk als orthopedagoog bij het Pedologisch Instituut in Den Haag was hij docent/onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. In 1993 verscheen zijn dissertatie onder de titel ‘Afstemming tussen leraar en leerling in taaksituaties’.

Mohammed | Bestuur

Mohammed El Houfi (1969) voltooide in Marokko zijn VWO en studeerde daarna aan de universiteit van Tétouan. Na twee jaar immigreerde hij naar Groningen. Helaas werd hij uitgeloot voor de opleiding Geneeskunde. Na verschillende functies in het bedrijfsleven volgde hij de opleiding leraar wiskunde. Na het behalen van zijn Bachelor was hij op verschillende scholen werkzaam als leraar wiskunde in het voortgezet onderwijs. Thans volgt hij de opleiding Master wiskunde.

Sabrine | Management

Hi! Ik ben Sabrine en afgestudeerd leerkracht basisonderwijs. Momenteel ben ik bezig met een master ‘pedagogische wetenschappen’, om zo mijn kennis op het gebied van lesgeven en gedrag te verbreden. Ik ben actief binnen het Management team en regel de ledenadministratie, het mailverkeer en de planning van de begeleiders en lessen. Hopelijk tot ziens!

Paul | Management

Hoi allemaal! Ik ben Paul, sinds oktober 2019 werkzaam voor de Stichting. Na mijn bachelor Bedrijfskunde ben ik nu bezig met mij Master Business Strategy. Ik ben op zondag locatieleider in Kanaleneiland en daarnaast zit ik met Darine en Sabrine in het management team. Het is een bijzonder grote eer om voor een organisatie te werken die zoveel tijd en energie steekt in de ontwikkeling van iedereen die daar behoefte aan heeft. Houdt ons vooral in de gaten want dit is pas het begin!

Ahmed | Management

Hi ik ben Ahmed en sinds 2020 ben ik financieel adviseur van St. Leren voor de Toekomst. Daarnaast ben ik ook regiomanager van West-Nederland. Ik studeer fiscale economie en ben momenteel bezig met mijn masterscriptie. Ik sta af en toe voor de klas en ik ben vaak aanwezig op kantoor. Wie weet zien we elkaar snel!

Anass | Management

Hey, hallo, hola, salaam, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Anass Charki en mijn hart ligt volledig in het onderwijs. Ik kan mij oprecht geen ander beroep zien uitoefenen dan leraar zijn. Het doet mij heel erg goed om naast mijn studie leerlingen te begeleiden die helaas op school moeite hebben met bepaalde vakken. Als begeleider van de stichting geef ik zelf de maatwerkuren wiskunde aan vier en vijf havo. Naast begeleider zijn, ben ik ook locatieleider van Damstede Lyceum en regiomanager midden Nederland. Alle drie de functies voer ik met plezier uit!

Kim | Amsterdam

Ik ben Kim, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik geef al sinds mijn 16e bijles, maar bij de Toekomst kun je net even wat meer betekenen voor de leerlingen. In groep 8 en op de middelbare had ik zelf moeite met het maken van schoolkeuzes, nu kan ik andere leerlingen hierbij helpen. Ik maak het verschil voor de kinderen in Amsterdam!

Ouassima | Almere

Hoi ik ben Ouassima. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit. Sinds groep 3 wist ik het al zeker wanneer ik naar mijn juffrouw staarde die les gaf. Later wil ik ook onder meer voor de klas staan! Ik fantaseerde hoe ik met een warme mok thee en krijt voor het schoolbord stond om mijn klasje wegwijs te maken in de wereld van rekenen, taal en spelling. Deze droom is werkelijkheid geworden. Onderwijs is voor iedereen, dus ook voor jou! Graag begeleid ik je daarom samen met een team aan top collega’ s in Almere. Wees welkom!

Samra | Den Haag

Hi! Mijn naam is Samra Benhamouch en studeer Bestuurskunde & Overheidsmanagement op het HBO. Ik geef op de woensdagmiddag en zondagochtend huiswerkbegeleiding in Den Haag namens stichting Leren voor de Toekomst. Dit doe ik met veel plezier en dankbaarheid! Ik vond het een heel mooi initiatief van Darine en een goed voorbeeld voor de jeugd. Daarom wilde ik graag een bijdrage leveren zodat er ook in mijn stad aandacht besteed kon worden aan het motiveren en begeleiden van jongeren tijdens hun schoolcarrière.

Zakia | Overvecht

Mijn naam is Zakia en ik studeer Logopedie in Utrecht. Tijdens mijn opleiding kom ik veel met kinderen in aanraking. Ik vind het daarom erg leuk om met deze doelgroep aan de slag te gaan. Ik haal veel voldoening uit het helpen van anderen en heb een grote passie voor alles wat met taal te maken heeft. Bijles geven in spelling, grammatica en de vakken Nederlands, Frans en Engels vind ik dan ook het leukst! Hopelijk tot snel in Overvecht!

Oumaima | Leidsche Rijn

Hi, mijn naam is Oumaima Haddouch en ik studeer Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Op de zondag begeleid ik kinderen op de locatie in Leidsche Rijn. Samen met de andere begeleiders helpen wij de kinderen daar waar nodig is. Zowel basisschool als de middelbare school. Voor de middelbare school is het plannen soms nog een dingetje, hier helpen wij ook graag bij. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich in een prettige omgeving bevinden waar ze zich thuis en veilig voelen. Naast het leren is dat ook een prioriteit. Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat we doen? Kom dan een keer langs op onze locatie in Leidsche Rijn!

Ouiam | Utrecht

Aangenaam, ik ben Ouiam Seddeki, sinds maart 2020 werkzaam bij leren voor de toekomst. Momenteel studeer ik bestuurskunde aan de universiteit. Ik vind het hartstikke leuk om leerlingen te motiveren zodat ze zelf de essentie van hun toekomst inzien. Ik hoop dat de leerlingen door mijn bijdrage het maximale uit zichzelf kunnen halen en zien dat niets onmogelijk is.

Yousra | Utrecht

Mijn naam is Yousra Aslimi en ik studeer momenteel pedagogisch medewerker in Utrecht. Ik ben sinds september 2019 werkzaam bij stichting leren voor de toekomst, ik doe zowel basisschool als middelbare school. Ook leid ik de locatie Hart van Noord in Kanaleneiland. Samen met de andere begeleiders helpen wij waar nodig is en waar het kind moeite mee heeft. Ik vind het belangrijk dat de kinderen hulp krijgen bij het leren en zichzelf verder ontwikkelen, ook vind ik het van belang dat de kinderen met plezier komen en zich veilig voelen bij ons.

Chaimae | Utrecht & Amersfoort

Hoi, mijn naam is Chaimae Aissati en ik sta als begeleider in Overvecht en Leidsche Rijn. In Amersfoort sta ik als locatieleider en begeleider. Verder studeer ik Social Work op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Door mijn studie weet ik dat er veel jongeren zijn, vooral in achterstandswijken, die een extra steuntje in de rug nodig hebben.  Ik wil graag de begeleider zijn waar de jongeren naar opkijken en bij terecht kunnen. Ze zien mij dus niet alleen als begeleider maar ook als  vertrouwenspersoon. Omdat mijn interesse vooral bij jongeren ligt, is stichting Leren Voor de Toekomst DE plek voor mij.

Eva | Zeist

Mijn naam is Eva. Al sinds het begin van deze stichting ben ik één van de begeleiders die wekelijks erbij is om de leerlingen te ondersteunen in Zeist. Ik ga elke zondag met plezier naar de bijles toe en ben heel erg blij en trots om te zien hoe grote stappen de leerlingen maken. Zelf weet ik hoe het is om op de middelbare school te zitten en belangrijke keuzes te moeten maken. Ik hoop dat ik met behulp van mijn eigen ervaringen en kennis de leerlingen op allerlei verschillende gebieden zo goed mogelijk kan helpen.

Salsabil | Zeist

Hoi! Ik ben Salsabil. Stichting Leren Voor de Toekomst is opgezet door mijn broer en al vrij snel mocht ook ik mijn steentje bijdragen aan dit initiatief. Dat doe ik nu dus al 2 jaar met heel veel plezier. Wat ik nou zo leuk vind aan de begeleiding die ik mag bieden in Zeist, is dat het verder gaat dan alleen het helpen met schoolwerk, maar dat ik ook echt een mogelijkheid krijg om een band op te bouwen met de leerlingen. Hierdoor zie ik niet alleen de ontwikkelingen die worden gemaakt op schoolgebied, maar ook de persoonlijke ontwikkelingen die zij maken: volwassen worden. Niet alleen leren zij van mij, maar ik ook van hen. En samen vormen wij de toekomst.