Voor begeleiders

Meld je aan als begeleider

Leren voor de Toekomst is een organisatie voor jongeren door jongeren. Vaak beginnen de meeste begeleiders als vrijwilliger bij de organisatie. Als vrijwilliger sta je vaak in het weekend voor een groep leerlingen in jouw buurt of gemeente. De vergoeding varieert per leeftijd.

Begeleiders die goed presteren vragen wij ook voor onze diensten op scholen. We hebben daarom heel veel studenten bij ons werken die meer willen dan een bijbaantje. Bij Leren voor de Toekomst werken gemotiveerde mensen die het beste in zichzelf naar boven willen halen. Het begeleiden van leerlingen is niet altijd even makkelijk, maar bij Leren voor de Toekomst geven we je de handvaten die je nodig hebt om je hierin te ontwikkelen. Een hart voor kinderen/jongeren is een must, ook moet je open staan voor feedback en energie hebben voor tien.

Naast het begeleiden van de leerlingen kijken wij altijd of er meer werkzaamheden zijn. Zo zijn er mogelijkheden om te surveilleren, docenten te ondersteunen tijdens lessen en zijn er projecten zoals seizoenscholen en examentrainingen waar je kan werken.

Naast werkzaamheden vinden wij persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Daarom zijn er een aantal workshops die we organiseren met externe zoals Persoonlijke ontwikkeling met &Samhoud.

Er zijn collega’s begonnen als vrijwilliger en zijn uitgegroeid tot operationeel manager. Ook zijn er begeleiders locatieleiders geworden. Dat we een jonge organisatie zijn betekent niet dat de doorgroeimogelijkheden beperkt zijn. Juist omdat we een jonge organisatie zijn en open staan voor nieuwe ideeën en uitdagingen kan je relatief snel groeien in de organisatie.

  Welk niveau wil je begeleiding aan geven?
  BasisschoolVMBOHAVO/VWO

  Jouw Opleiding

  Voeg je CV toe:

  Voeg je motivatiebrief toe:

  Hoe heb je over Stichting Leren voor de Toekomst gehoord?

  31610290312

  Mail ons met je vraag