Onderwijsassistenten

Een onderwijsassistent treedt op als de rechterhand van een leraar. Als onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht bij het begeleiden van leerlingen, help je bij het lesgeven en voer je onder andere administratieve taken uit. Onderwijsassistenten die we aanbieden kunnen zowel in het basis- of speciaal onderwijs. uit de voeten Er is een groot tekort aan leraren, en de meeste scholen kunnen wel een extra paar handen gebruiken die wij kunnen aanbieden en waar wij als gesprekspartner kunnen optreden om dit structureel op te lossen.

Onze onderwijsassistenten beschikken over de juiste combinatie van enthousiasme, passie en kennis van pedagogie om succesvol voor de klas te kunnen staan. Wij bieden momenteel onderwijsassisten aan op diverse basis – en middelbare scholen waar ze onder andere de volgende taken uitvoeren:

  • Leerlingen begeleiden bij individuele taken
  • Surveilleren tijdens pauzes of toetsen
  • Opruimen en inrichten van de klas
  • Administratieve taken


Benieuwd wat wij mogelijk voor jou school kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Opzoek naar onderwijsassistenten?

Wanneer scholen samenwerken met Leren voor de Toekomst, kunnen ze rekenen op snelle en betrouwbare ondersteuning op korte termijn. Onze uitgebreide pool van onderwijsassistenten staat klaar om te helpen, ongeacht de specifieke behoeften van de school. Of het nu gaat om het bieden van individuele aandacht aan leerlingen, het ondersteunen van leraren bij het lesgeven of het creëren van een inclusieve leeromgeving, onze onderwijsassistenten zijn goed opgeleid en enthousiast om te helpen.

Diversiteit

Leren voor de toekomst stelt onderwijsassistenten beschikbaar aan samenwerkende scholen die ingezet kunnen worden.
Onze onderwijsassistenten beschikken over de juiste kennis, kunde en pedagogische achtergrond om voor de klas te kunnen staan. Wij doen dit vanuit een diversiteits invalshoek waarmee Leren voor de Toekomst inspeelt op het diversiteitsprobeem waar scholen mee worstelen. Middels ons divers aanbod aan onderwijsassistenten zorgen wij altijd voor een goede match. Daarbij is een heldere lange-termijn visie en structurele inzet belangrijk, in plaats van korte termijn en pragmatische inzet, van ondersteuners noodzakelijk.

Ik werk nu zo’n 1,5 jaar bij leren voor de toekomst en doe dit met veel plezier! Ik heb het erg naar mijn zin en hoop hier mooie stappen te zetten en te groeien in het onderwijs! Wat mij motiveert is de waardering van ouders en kind. Dat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan met het idee dat ze wat geleerd hebben!

Leroy Timmer - Onderwijsassistent

31610290312

Mail ons met je vraag