Toekomstklassen

Huiswerkbegeleiding op jouw school verzorgd door Leren voor de Toekomst! Wij helpen graag bij het organiseren van toekomstklassen op jouw school. Onze toekomstklassen zorgen ervoor dat leerlingen goed bijblijven en de benodigde lesstof effectief kunnen verwerken. Tijdens de begeleiding hebben leerlingen de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof, controleren wij of ze het geleerde goed beheersen en richten we ons op het aanleren van studievaardigheden, evenals het delen van handige tips en tricks om het studeren te vergemakkelijken.

In een tijd waarin schoolklassen steeds voller worden en er steeds minder individuele aandacht is voor kinderen, streven wij ernaar elk individu de tijd en ruimte te geven die hij/zij nodig heeft om de lesstof eigen te maken. Vanuit onze eigen ervaring willen wij de toekomstklassen zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een kleine bijdrage, vanaf slechts 35 euro per maand (per leerling).

Voordelen voor uw school:
  • Verbetering van de schoolprestaties van leerlingen
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Motivatie voor de leerlingen
  • Begeleiders die fungeren als rolmodellen

Onze diverse locaties!

Bij Leren voor de Toekomst zitten wij met onze toekomstklassen verspreid door Nederland om een zo breed mogelijke doelgroep te kunnen ondersteunen. Jaarlijks groeien wij en breiden we uit, dus staat je stad hier nog niet tussen? Wees niet getreurd en houd onze socials in de gaten voor de laatste updates!

Op dit moment bieden wij toekomstklassen aan in de volgende provincies:

  • Utrecht
  • Flevoland(Amsterdam)
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Groningen

Impact Cijfers

Huiswerkbegeleiding 2021

Leerlingen
0
Locaties
0

Huiswerkbegeleiding 2022

Leerlingen
0
Locaties
0

Meld je nu aan voor de . toekomstklassen!

Meld je aan!

Bij Leren voor de Toekomst begrijpen we dat de band tussen leerlingen en begeleiders van cruciaal belang is voor een succesvolle leeromgeving. Onze begeleiders worden niet alleen gekozen vanwege hun ervaring en expertise, maar ook vanwege hun vermogen om gezien te worden als grote broer of zus door de leerlingen.

Onze begeleiders fungeren niet alleen als onderwijsexperts, maar ook als rolmodellen en mentoren voor de leerlingen. Door een vertrouwensband op te bouwen en een empathische benadering te hanteren, creëren ze een veilige en vertrouwde omgeving waarin leerlingen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Sluit je aan bij Leren voor de Toekomst en ervaar hoe onze toekomstklassen niet alleen zorgen voor academische vooruitgang, maar ook voor de vorming van sterke en vertrouwensvolle relaties tussen leerlingen en begeleiders.

Leerlingen aan het woord

31610290312

Mail ons met je vraag