Werken bij Leren voor de Toekomst

Zet jij je ook in voor kansengelijkheid?

Op zoek naar werk bij Leren voor de Toekomst? Bekijk snel welke vacatures wij open hebben staan. Solliciteer direct en wellicht word jij onderdeel van ons team!

Vacatures

Professionele ontwikkeling

Als medewerker van Leren voor de Toekomst krijg je volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Je hebt toegang tot trainingen via onze LVDT Academy. Daarnaast organiseren wij workshops en andere leermogelijkheden die je vaardigheden en kennis verder zullen versterken. Daarnaast is er ruimte voor groei binnen de organisatie, waarbij interne promoties mogelijk zijn.

Betekenisvol werk

Bij Leren voor de Toekomst speel je een cruciale rol in het leven van studenten door hen te helpen bij hun huiswerk en studievaardigheden. Je draagt niet alleen bij aan hun persoonlijke groei en academisch succes, maar je zet je ook actief in voor het tegengaan van kansengelijkheid in het onderwijs. Door onderwijsondersteuning en begeleiding toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht achtergrond of inkomen, draag je bij aan de missie van Leren voor de Toekomst om onderwijskloven te overbruggen en gelijke kansen voor alle studenten te bevorderen.

Diversiteit & Inclusie

Leren voor de Toekomst is toegewijd aan het bevorderen van diversiteit en inclusie, zowel onder de leerlingen als de medewerkers. Je zult werken in een omgeving waar verschillende perspectieven en achtergronden worden gewaardeerd. Dit zorgt voor een verrijkende en stimulerende werkomgeving waarin je kunt leren van verschillende culturen en ideeën

Teamwork & Samenwerking

Bij Leren voor de Toekomst geloven we in de kracht van teamwork en samenwerking. Je zult deel uitmaken van een hecht team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s die samenwerken om de beste ondersteuning te bieden aan onze leerlingen. Het delen van kennis, ervaringen en ideeën binnen het team bevordert een positieve en stimulerende werkcultuur.

31610290312

Mail ons met je vraag