Zeist

Meld je aan voor huiswerkbegeleiding in Zeist

Zou jij graag hulp willen bij het maken van je huiswerk? Meld je aan met het onderstaande formulier.

In Zeist komen we met Stichting Leren voor de Toekomst bij elkaar in het Jordan Montessori Lyceum op zondagen van 10u tot 14u.

Je kunt bij ons al huiswerkbegeleiding krijgen voor €40 per maand. Ben je in het bezit van een stadspas, ooievaarspas of U-pas? Dan is het mogelijk dat de lessen tegen een gereduceerd tarief gevolgd kunnen worden. Geef het hieronder aan.

  Hoe heb je over Stichting Leren voor de Toekomst gehoord?

  Heb je een stadspas, ooievaarspas of U-pas?
  JaNee

  Je begeleiders

  Salsabil

  Hoi! Ik ben Salsabil, 17 jaar oud en op dit moment zit ik 4 gymnasium op KSG de Breul in Zeist. Stichting Leren Voor de Toekomst is opgezet door mijn broer en al vrij snel mocht ook ik mijn steentje bijdragen aan dit initiatief. Dat doe ik nu dus al 2 jaar met heel veel plezier. Wat ik nou zo leuk vind aan de begeleiding die ik mag bieden in Zeist, is dat het verder gaat dan alleen het helpen met schoolwerk, maar dat ik ook echt een mogelijkheid krijg om een band op te bouwen met de leerlingen. Hierdoor zie ik niet alleen de ontwikkelingen die worden gemaakt op schoolgebied, maar ook de persoonlijke ontwikkelingen die zij maken: volwassen worden. Niet alleen leren zij van mij, maar ik ook van hen. En samen vormen wij de toekomst.

  Eva

  Mijn naam is Eva en ik ben 16 jaar oud. Ik zit momenteel in vwo 5 op KSG de Breul in Zeist en ga volgend jaar mijn examenjaar in. Al sinds het begin van deze stichting ben ik één van de begeleiders die wekelijks erbij is om de leerlingen te ondersteunen in Zeist. Ik ga elke zondag met plezier naar de bijles toe en ben heel erg blij en trots om te zien hoe grote stappen de leerlingen maken. Zelf weet ik hoe het is om op de middelbare school te zitten en belangrijke keuzes te moeten maken. Ik hoop dat ik met behulp van mijn eigen ervaringen en kennis de leerlingen op allerlei verschillende gebieden zo goed mogelijk kan helpen.

  Wanneer?

  Elke zondag

  Tijd

  10:00 – 14:00

  Locatie

  Jordan Montessori Lyceum

  Adres

  Jordanlaan 3
  3706 TE, Zeist